HR Manager

Management Boxtel 38 uur

Wat doe je als HR manager?

Bij Vion Food Nederland zijn we, per het einde van het jaar, op ons kantoor in Boxtel op zoek naar een ervaren HR Manager.

Het betreft een fulltime functie binnen het centrale HR team, dat verantwoordelijk is voor alle locaties binnen Food Nederland. In deze functie rapporteer je aan de HR Director Nederland.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse stafafdelingen (o.a. Valorisatie, Finance, Farming) binnen Food Nederland. HR processen die te maken hebben met instroom, ontwikkeling, beoordeling, beloning en uitstroom komen o.a. aan bod. Daarnaast word je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van diverse staff thema’s, zoals bijvoorbeeld Arbo & Safety of Duurzame Inzetbaarheid. Deze functie vereist van je dat je, in een dynamische omgeving, de juiste balans vindt tussen het uitvoeren van operationele HR taken en meedenken over het uitwerken van onze People Strategy; One Way of Working en onze kernwaarden Sharp, Connected, Brave.

Vind je het leuk om te schakelen tussen tactische vraagstukken en operationele activiteiten? Heb jij de afgelopen jaren operationele ervaring opgedaan en wil je nu de volgende stap zetten? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

Aansturing afdelingen

 • Als HR Manager verantwoordelijk voor alle HR processen aangaande de betreffende stafafdelingen. Dit betreft instroom, uitstroom, beoordelingsgesprekken, opleidingsvraagstukken enz.; Je bent daarbij de Business Partner die ook de leiderschapsontwikkeling bij de betreffende stafhoofden- en afdelingen vorm en inhoud geeft.
 • Het adviseren, begeleiden en uitvoeren van veranderingsprocessen, mede in het kader van de People Strategy, en het in voorkomende gevallen aansturen van externe adviseurs;
 • Het gevraagd en ongevraagd dwingend adviseren van afdelingen over o.a. Health (Arbo) & Safety, Duurzame Inzetbaarheid, succesionplanning, e.d.;

Centrale HR thema’s

 • In samenwerking met het centrale HR Team Nederland mede formuleren, ontwikkelen, opstellen en uitwerken van de HR thema’s t.b.v. de Nederlandse activiteiten van Vion;
 • Inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen, wijzigingen in (HR) wet- en regelgeving. Pro actief komen met voorstellen ter ontwikkeling van de HR thema’s;

Wat verwachten we van jou?

 • Een HBO+/Universitair werk- en denkniveau,
 • Minimaal een afgeronde HBO Opleiding in de richting van HRM/Bedrijfskunde;
 • Circa 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een commerciële (Food)productie-omgeving;
 • Kennis van HR managementtechnieken, systemen en methoden;
 • Kennis van HR gerelateerde wet- en regelgeving;
 • Communicatief vaardig op diverse niveaus, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Analytisch en Conceptueel vermogen;
 • Oplossingsgericht, besluitvaardig en praktisch ingesteld;
 • Ontwikkelings- en vernieuwingsgericht;
 • Snel kunnen schakelen en prioriteiten kunnen stellen;
 • Grote dosis overtuigingskracht.

Wat kan je van ons verwachten?

Als HR Manager bieden we een veelzijdige en dynamische functie binnen een vooraanstaand internationaal foodbedrijf, met wereldwijd circa 12.400 medewerkers. Je krijgt de kans om mee te denken over het te vormen Nederlandse HR beleid en krijgt diverse thema’s in je portefeuille.

We bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen binnen de functie.

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 19 oktober a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Christel van Oers via telefoonnummer 06-18749979.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Hoofdkantoor Vion Foodgroup
Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Solliciteren
Vacancy
Christel van Oers
Corporate recruiter
Vacature-overzicht Solliciteren