Manager Internal Communication

Communication Boxtel 32 - 40 uur

De rol 

Je ondersteunt de organisatie op het gebied van complexe internationale communicatievraagstukken en wordt verantwoordelijk voor interne communicatie binnen de afdeling Group Communications. In deze rol adviseer je projectleiders over de communicatie van strategische projecten zoals operational excellence, human resources- en leiderschapprojecten en corporate social responsibility. Deze zelfstandige rol is de rechterhand van de Director Communications.


Top 100 food bedrijf

Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Dit aantal consumenten komt met een grote verantwoordelijkheid voor hun vaak uiteenlopende wensen en eisen. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging om in 2050 bijna 10 miljard mensen te voeden.


Je werkomgeving

Vion is een vitale onderneming in de voedselketen van Nederland en Duitsland. Door de positie van het bedrijf in de keten van boer tot bord speelt de onderneming een belangrijke maatschappelijke rol in de voedselvoorziening. Dit werk doet er toe. Binnen het team van Group Communications werk je aan het versterken van de interne communicatie van Vion en ben je de spin in het web die het overzicht houdt over de uiteenlopende projecten en opdrachtgevers in de organisatie. Je geeft als gesprekspartner vorm en invulling aan de communicatiestrategie door de realisatie van communicatieplannen en de bijbehorende middelen.

Onze ideale kandidaat
Je hebt ruime ervaring op het gebied van complexe interne communicatievraagstukken en werkt al langer in projectmanagement rollen aan bureauzijde of bij internationale organisaties. Je bent klantgericht, organisatiesensitief, georganiseerd en je hebt overtuigingskracht. Ervaring in de voedselsector is een pré en je bent je bewust dat gezond eten een belangrijk onderdeel is van je leven. Als creatieve sparringspartner voor de business heb je snel begrip van de doelgroep en de content. Je bouwt het interne digitale platform verder uit, binnen de kaders van de corporate identity en het MVO beleid, en vormt zo een effectieve media mix die de interne doelstellingen van de organisatie ondersteunt. De Nederlandse en Engelse taal kent voor jou zowel mondeling als schriftelijk geen geheimen, Duits is een pré.


We bieden

Wij bieden je de kans te werken in een team van enthousiaste communicatie professionals. Een team waarin je met elkaar de belangen van de internationale organisatie behartigt en waarbij je de interne communicatie professionaliseert om de medewerkers te binden en te boeien en daarmee een bijdrage levert aan een gezonde en sterke voedselvoorziening.


Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 22 mei a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Nancy Aschman via e-mailadres nancy.aschman@vionfood.com.

Hoofdkantoor Vion Foodgroup
Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Solliciteren
Vacancy
Corinne van de Ven
HR Manager N.V.
Vacature-overzicht Solliciteren