Robotic Process Architect

Technologie en IT Boxtel 36 uur

Wat doe je als Robotic Process Architect?
Voor ons Shared Service Center in Boxtel zijn we op zoek naar een fulltime Robotic Process Architect. Het RPA-initiatief maakt deel uit van ons Continuous Improvement team en zal zich in eerste instantie richten op het Shared Service Center, waar de financiële administratie van 37 Nederlandse en Duitse entiteiten van Vion zijn gecentraliseerd. Ons Shared Service Center wil de digitale transformatie in Vion leiden door proces standaardisatie, het ontwikkelen van talent en het gebruik maken van technologie. Dit betekent dat je deel uitmaakt van een dynamische, internationale en complexe omgeving die de kern vormt van de Vion 2024-strategie: ‘Food that Matters’.

Top 100 food bedrijf
Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol
Jij bent degene die de business- en proceseigenaren helpt bij het automatiseren van repetitieve handmatige transacties en processtappen. Het doel is om binnen onze SSC-teams tijd vrij te maken voor procesverbetering door analyse en eliminatie van fout oorzaken. Daarnaast ken je de mogelijkheden van RPA-oplossingen zoals het UiPath-platform of de Microsoft Powerapps en heb je ervaring met het ontwikkelen van procesautomatisering. Je hebt een goed begrip van processen en kan processen visualiseren en daarbij kansen voor RPA-oplossingen identificeren. Door uw kennis van de techniek kunt u snel inschatten waar de complexiteit in automatisering ligt en hoe dit op een generieke manier kan worden opgelost.

Je werkt nauw samen met de leidinggevenden binnen de Shared Service Centers, maar ook met andere stakeholders binnen de organisatie om kansen voor digitalisering en automatisering te identificeren. In deze functie rapporteer je aan de Continuous Improvement Manager.

Wat verwachten we van jou?
Aangezien RPA nog in de kinderschoenen staat binnen Vion zorg je als architect ook voor het scherpstellen van de kaders waarbinnen geacteerd wordt. Denk hierbij aan RPA best-practices, RPA coding-guidelines en andere gelijksoortige documenten. Deze kaders stel je op met jouw kennis en expertise van het platform, en de omgeving die Vion heeft staan. Zo draag je actief bij aan het vormgeven van de toekomst van RPA binnen Vion.

Vanzelfsprekend ga en denk je mee in continue verbetering en vernieuwing. Kwaliteit is één van de kenmerken die jou typeert op werkgebied. Daarnaast ben je creatief, denkt out-of-the-box, en weet van aanpakken. Je bent analytisch sterk, en kunt jezelf goed uitdrukken op zowel verbale als geschreven wijze. Daarbij ook een passend antwoord geven op zowel technische als functionele vragen, afgestemd op je publiek. Je beschikt naast de Nederlandse ook de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre. Up-to-date blijven zie je als vanzelfsprekend, en bent leergierig om nieuwe zaken toe te passen.

Daarnaast breng je voor de vacature van RPA Architect mee:

  • Een afgeronde HBO- of WO-Opleiding Technische Informatica, Bedrijfskundige Informatica, Computer Sciences, of een andere afgeronde studie in een exacte richting.
  • Ongeveer 3 jaar werkervaring in een RPA gerelateerde functie
  • Kennis en ervaring van het Microsoft Azure cloud platform, met name gericht op infrastructuur componenten
  • Kennis en ervaring van het UiPath platform, Blueprism of MS Powerapps, zowel de Orchestrator als de Robots

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een uitdagende baan in een dynamisch en vooraanstaand internationaal foodbedrijf;
  • Een team met gezellige en ervaren collega’s;
  • Een leuke baan voor nu en voldoende doorgroei mogelijkheden voor later;
  • Diverse collectieve regelingen waaraan je deel kan nemen;

Ben jij dit?
Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 21 juni a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Christel van Oers via telefoonnummer 06-18749979.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Hoofdkantoor Vion Foodgroup
Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Solliciteren
Vacancy
Christel van Oers
Corporate recruiter
Vacature-overzicht Solliciteren