Associate Acccounting & Reporting

Finance en Accounting Boxtel 40 uur

Wat doe je als Associate Accounting & Reporting?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Finance en vind jij het leuk om te werken in een grote internationale organisatie? Hebben cijfers voor jou geen geheimen en wil jij jezelf verder ontwikkelen in een top 100 food bedrijf?

Dan ben je bij ons op je plek. Door interne verschuivingen zoeken we binnen Group Control een Associate Accounting & Reporting.

Als Associate Accounting & Reporting heb je een spilfunctie in het proces van de consolidatie en rapportage. Het verder optimaliseren van de processen binnen accounting, zoals de maand- en kwartaalafsluitingen, de inrichting en het gebruik van SAP en HFM (consolidatiepakket) en het jaarrekeningproces vormen een belangrijk deel van deze functie. Je bent werkzaam op ons hoofdkantoor in Boxtel.


Top 100 food bedrijf

Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?


De rol

 • Jij zorgt dat het proces van de periodieke rapportages tijdig, accuraat doorlopen wordt en voorzien is van analyses;
 • De voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot de geconsolideerde balans, winst- en verliesrekening en relevante ad hoc rapportages zijn verantwoordelijkheden die jij voor je rekening neemt;
 • Tevens waarborg jij dat Vion voldoet aan de accounting standaarden, processen en procedures op gebied van financiële rapportages en je doet waar nodig verbetervoorstellen en pakt deze proactief op;
 • Het monitoren van de activiteiten en de hieraan gekoppelde acties uit het ‘Financial Control Framework’ vormen daarnaast een belangrijk onderdeel van je functie.

De afdeling Group Control waar je onderdeel van uitmaakt, bestaat uit vijf teams: Accounting & Reporting, Financial Planning & Analysis, Financial Applications, MDM/BI en Corporate Finance Germany. Het directe team bestaat uit 3 personen.

Je onderhoudt intensief contact met de andere disciplines binnen Group Control, de Finance teams in de business units en de shared service centra in Nederland en Duitsland.


Wat verwachten we van jou?

Onze ideale kandidaat is een energieke teamplayer met een aantal jaren ervaring op het gebied van accounting en (complexe) consolidatie. Je meerwaarde uit zich door je inzicht in structuren, je accuratesse en analytisch vermogen, waarmee je de optimalisatie van de Finance functie verder helpt te ontwikkelen. Je hebt ervaring met financiële analyses en ‘internal controls’ (AO/IC). Je hebt een bachelor of master in Accounting/Finance. Je vindt een internationale werkomgeving inspirerend. De Nederlandse en Engelse taal beheers je zowel mondeling als schriftelijk goed. Duits is een pré.


Wat kan je van ons verwachten?

We bieden een aantrekkelijke, veelzijdige en groei functie binnen een vooraanstaand internationaal foodbedrijf, met wereldwijd meer dan 11.000 medewerkers, innovatieve marktconcepten en heldere kernwaarden die we omschrijven als ‘Sharp, Connected & Brave.


  Ben jij dit?

  Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 13 april a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Corinne van de Ven via telefoonnummer 06-55281484.

  Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

  Hoofdkantoor Vion Foodgroup
  Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

  Vacature overzicht Solliciteren
  Vacancy
  Corinne van de Ven
  HR Manager N.V.
  Vacature-overzicht Solliciteren