Stalmedewerker

Operations Boxtel 38 uur

Wat doe je als Stalmedewerker?

Als stalmedewerker ben je de eerste medewerker van Vion die het varken tegemoet komt bij het lossen. Daarna begeleidt je de varkens tot aan het slachtproces.

Top 100 food bedrijf

Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

Als stalmedewerker help je met het lossen van de varkens en begeleidt ze tot aan het slachtproces, zonder het welzijn en de gezondheid van de dieren uit het oog te verliezen.

Het is van groot belang dat dit proces op een rustige manier verloopt en jij bent hier een belangrijke speler in. Door jou inzet verloopt dit proces efficiënt en diervriendelijk.

Daarnaast heb en houd je contact met derden zoals de NVWA en de chauffeurs. Elke dag overleg je in een team met je leidinggevende en collega’s hoe jullie samen de werkzaamheden gecontroleerd kunnen verbeteren om het welzijn van de dieren op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Je mag direct starten met een training dierwelzijn en er zijn doorgroeimogelijkheden.

Wat verwachten we van jou?

  • (V)MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met de agrarische sector en met het omgaan met grote volumes aan varkens
  • Goede communicatievaardigheden met zowel collega’s als derden
  • Licht administratieve vaardigheden: gegevens invullen en controleren op lijsten en opzoeken en bijhouden gegevens in de computer
  • Flexibele instelling in zowel werktijden als werkzaamheden
  • Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede kennis van de Nederlandse taal
  • Enthousiast, leergierig en nieuwsgierig

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden een veelzijdige functie binnen een vooraanstaand internationaal foodbedrijf waarin je ongetwijfeld veel zult gaan leren. Je werkt 38 uur in de week verdeeld over 5 dagen. De werkzaamheden worden in 2 ploegen uitgevoerd (6.00 tot 14.15 uur en 14.15 tot 22.30 uur).

Ben jij dit?

Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 21 september a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vion Boxtel BV
Boseind 10, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Solliciteren
Vacancy
Christel van Oers
Corporate recruiter
Vacature-overzicht Solliciteren