Versmanager

Marketing en Sales Winterswijk 38 - 43 uur

Wat doe je als Versmanager?

Samen met jouw ervaren team ben je verantwoordelijk voor de verkoop, bereiding en verpakking van vlees, vleeswaren, kaas, vis en kant- en klaar maaltijden.

Deze vacature is ontstaan omdat de huidige Versmanager de uitdaging is aangegaan op een van onze nieuwe filialen in de regio.

Top 100 food bedrijf

Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

 • Het op een coachende wijze aansturen en begeleiden van je team;
 • Zorg jij en je team voor een optimale klanttevredenheid;
 • Draag je zorg voor een uitnodigende winkelpresentatie volgens richtlijnen;
 • Geef je uitvoering aan diverse administratieve zaken, zoals de planning, bestellingen en prognoses;
 • Begeleid je (nieuwe) medewerkers en draag je zorg voor een goede opleiding;
 • Bereidt, snijdt en verpak jij onze producten;
 • Organiseer je proeverijen ten behoeve van een goede klant beleving;

Hoe kan jouw dag eruit zien?

Vandaag ben je om 07:00 uur begonnen. Jouw dag start met het controleren van de houdbaarheidsdatums in onze toonbanken en koelingen, waarbij je ook nog even de vracht ontvangt. Of ja even…, dit zijn behoorlijk wat containers vol. Gelukkig komt daar de eerste medewerker binnen en stapelen jullie samen de vracht af. Deze vracht plaatsen jullie op soort product in de koeling, zodat deze straks makkelijk verwerkt kan worden. Het wordt qua medewerkers steeds drukker op de afdeling, op basis van jou planning start iedereen vandaag bij zijn eigen aandachtsgebied (o.a. vlees, vleeswaren, kaas). Als iedereen aan de slag is op zijn of haar eigen aandachtsgebied ga jij de prognose maken en de bestellingen voor morgen en de volgende dag doen, we werken tenslotte met een vers product. Daarna check je of de personeelsplanning nog klopt en ga je als meewerkend voorman/vrouw mee aan de slag op de afdelingen, waarbij jij constant het overzicht houdt. In de middag heb je nog een sollicitatiegesprek voor een weekendhulp staan en een functioneringsgesprek met een van jouw teamleden.

Voor vandaag zit de dag erop! Morgen weer een nieuwe dag.

Wat verwachten we van jou?

 • MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld SVO)
 • Ervaring met werken in de vleessector of in slagerijbranche
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een leidinggevende functie
 • Zelfstandigheid en flexibiliteit

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden een veelzijdige en uitvoerende functie binnen een shop-in-shop concept. Je werkt 38 tot 43 uur per week en valt onder de CAO Slagersbedrijf. Ook krijg je 20% korting op onze eigen producten. Uitdagende baan met ontwikkelmogelijkheden.

Ben jij dit?

Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij HR Retail Nederland B.V. via telefoonnummer 088-995 3575.

Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vion Retail Nederland B.V.
Boseind 15, 7101 EK Winterswijk (GE)

Vacature overzicht Solliciteren
Vacancy
Debby Janssen
HR Manager
Vacature-overzicht Solliciteren