Medewerker Technische Dienst Allround

Technologie en IT Groenlo 36 uur

Wat doe je als Medewerker Technische Dienst Allround?

Als monteur houd je je voornamelijk bezig met het uitvoeren van reparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden en modificaties, op basis van de planning en richtlijnen. Je doet dit om stilstanden op de vestiging tot een minimum te beperken, maar ook om de betrouwbaarheid en productieperformance te verhogen.

Top 100 food bedrijf

Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

  • Zelfstandig verrichten van reparaties en preventief onderhoud aan installaties, machines, leidingen, transportmaterieel, elektrische apparatuur en bedrading;
  • Controleren van installaties en machines alsmede van de meet- en regeltechnische apparatuur om inzicht te krijgen in het functioneren van deze apparaten en waar nodig corrigerende maatregelen te kunnen nemen;
  • Doen van verbetervoorstellen aan Manager TD om bij te dragen aan het optimaliseren van de TD processen.
  • Aflezen, monitoren en waar nodig bijstellen van PLC apparatuur om de productieprocessen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.
  • Samenwerken met externen om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wat verwachten we van jou?

  • Vakgerichte Mbo opleiding, bijv. Mechatronica;
  • Meedraaien met de consignatiediensten;
  • Eens in de vier weken werken op de zaterdag is voor jou geen probleem;
  • Je bent flexibel, kunt werken onder tijdsdruk en beschikt over een grote mate van accuratesse en oplossingsgerichtheid;
  • Je hebt inzicht in de technische aspecten van industriële machines en installaties, evenals in productie technische zaken.

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden een veelzijdige en permanente functie binnen een vooraanstaand internationaal foodbedrijf, met wereldwijd circa 12.400 medewerkers met innovatieve marktconcepten. Je krijgt de juiste tools en flexibiliteit om je werk goed te kunnen doen. Je komt in een werkomgeving waar het volgen van opleidingen en loopbaanontwikkeling wordt gestimuleerd. Je hebt een werkweek van 36 uur waarbij je meestal van maandag t/m vrijdag werkt.

Ben jij dit?

Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 21 september a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Christel van Oers via telefoonnummer 06-18749979.


Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vion Groenlo BV
Den Sliem 8, 7141 JH Groenlo (GE)

Vacature overzicht Solliciteren
Vacancy
Christel van Oers
Corporate recruiter
Vacature-overzicht Solliciteren