Accountmanager

Inkoop en Logistiek Boxtel 36 uur

Wat doe je als Accountmanager?

Als accountmanager bij Vion Farming in Boxtel, hét onderdeel van Vion Food dat verantwoordelijk is voor de aanvoer van vleesvarkens en slachtzeugen van het boerenerf naar de verschillende slachterijen van Vion Food, kom je te werken in Regio Zuid in een team van 6 accountmanagers met ondersteuning van een aantal specialisten.

Je bent als accountmanager een echte partner voor de boeren.

Top 100 food bedrijf

Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

Heb je nog geen kennis van of kunde als accountmanager , dan leren wij je dat! De sector is volop in ontwikkeling en laat je vernieuwingen en ontwikkelingen zien, een wereld die niet te vergelijken is met 10 jaar geleden.

Vion wil dan ook een vooruitstrevende, betrouwbare partner zijn in de voedselketen en we werken hierin nauw samen met onze leveranciers; professionele en betrouwbare varkenshouders.

Als Accountmanager word je verantwoordelijk voor je eigen klantenkring. Je bouwt een duurzame relatie met ze op en ben je een deskundig sparringpartner en adviseur.

Je hoofdtaken bestaan zowel uit een algemene, als commerciële kant. Zo bezoek je regelmatig de varkenshouders en bouw je een stevige relatie met hen op. Je vind het daarbij ook leuk om je netwerk van specialisten in te zetten en groepsbijeenkomsten of ronde tafelgesprekken te organiseren en voert de regie in het periodiek overleg met diverse erfbetreders. Dit alles om op een constructieve en soms ook informele manier met elkaar in contact te zijn.

Daarnaast ga je met verschillende data en analyses aan de slag en werk je nauw samen met je collega accountmanagers en collega’s van de planning om je bestaande relaties zo goed mogelijk te bedienen, nieuwe relaties binnen te halen en te zorgen voor een stabiele aanvoer en planning.

Wat verwachten we van jou?

  • Bij voorkeur een afgeronde opleiding op HBO niveau(bv HAS of gelijkwaardig);
  • Communicatief sterk op diverse niveaus en in staat om commerciële kansen te zien;
  • Je bent assertief, analytisch, resultaatgericht en beschikt over empathisch vermogen;
  • Daarnaast werk je graag samen, ben je een verbinder en heb je een echte passie voor sales.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een uitdagende baan in een dynamisch en vooraanstaand internationaal foodbedrijf;
  • We bieden een veelzijdige en zelfstandige job:
  • Een team met ervaren collega’s die je alle kennis bij kunnen brengen;
  • Een goed salaris met voldoende doorgroei mogelijkheden;
  • Diverse collectieve regelingen waaraan je deel kan nemen.

Ben jij dit?

Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 13 april a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Christel van Oers via telefoonnummer 06-18749979.


Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vion Farming B.V.
Boseind 15, 5281 RM Boxtel (NB)

Vacature overzicht Solliciteren
Vacancy
Christel van Oers
Corporate recruiter
Vacature-overzicht Solliciteren