Mechanisch Monteur

Technologie en IT Apeldoorn 36 uur

Wat doe je als Mechanisch Monteur?

Als monteur elektra/besturingstechniek hou je je voornamelijk bezig met het uitvoeren van reparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden en modificaties, op basis van de planning en richtlijnen. Je doet dit om stilstanden op de vestiging tot een minimum te beperken, maar ook om de betrouwbaarheid en productieperformance te verhogen.

Top 100 food bedrijf

Elke dag eten 100 miljoen consumenten wereldwijd een maaltijd met daarin een beetje Vion. Deze hoeveelheid komt met een grote verantwoordelijkheid. Bij Vion werken we iedere dag gedreven aan de wereldwijde voedseluitdaging: 9 miljard mensen voeden in 2050. Hoe kun jij hier aan bijdragen?

De rol

 • Zelfstandig verrichten van reparaties en preventief onderhoud aan installaties, machines, leidingen, transportmaterieel;
 • Controleren van installaties, machines en apparatuur, om zo inzicht te krijgen in het functioneren van deze apparaten en waar nodig corrigerende maatregelen te kunnen nemen;
 • Zelfstandig plannen en verdelen van eigen werkzaamheden om zo efficiënt en effectief mogelijk de werkzaamheden uit te kunnen voeren;
 • Doen van verbetervoorstellen aan de Manager Technische Dienst op het gebied van effectiviteit, efficiency, werkomstandigheden, veiligheid en hygiëne, met als doel bij te dragen aan het optimaliseren van de TD processen;
 • Registreren van bestede uren en gebruikte materialen in het OBS systeem;
 • Meedraaien met de consignatiediensten en het vierwekelijks werken op de zaterdag.

Wat verwachten we van jou?

 • Vakgerichte Mbo opleiding;
 • Meedraaien met de consignatiediensten;
 • Eens in de vier weken werken op de zaterdag is voor jou geen probleem (er wordt een roostervrije dag doordeweeks ingepland).
 • Je bent flexibel, kunt werken onder tijdsdruk en beschikt over een grote mate van accuratesse en oplossingsgerichtheid.
 • Je hebt inzicht in de technische aspecten van industriële machines en installaties.

Wat kan je van ons verwachten?

De functie Mechanisch monteur is een gevarieerde en uitdagende functie in een zeer dynamische werkomgeving. Je kunt bovendien rekenen op een prima basissalaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Ben jij dit?

Spreekt ons profiel je aan en wil je graag voor Vion komen werken, of wil je graag meer informatie over deze functie? Deel jouw talenten met ons door je motivatie en CV vóór 13 juli a.s. via onderstaande sollicitatiebutton te sturen of informeer bij Christel van Oers via telefoonnummer 06-18749979.


Voor deze vacature kiezen wij er bewust voor om rechtstreeks in contact te treden met potentiële kandidaten en stellen wij het op prijs als bedrijven niet ongevraagd hun diensten aan ons aanbieden.

Vion Apeldoorn B.V.
Laan van Malkenschoten 77, 7333 NP Apeldoorn (GE)

Vacature overzicht Solliciteren
Christel van Oers
Christel van Oers
Corporate recruiter
Vacature-overzicht Solliciteren