Vion Enschede B.V.

In En­sche­de vindt de ver­de­re ver­wer­king van de run­d­er­kar­kas­sen plaats, af­kom­s­tig van on­der an­de­re Vi­on’s slacht­lo­ca­ties en ex­ter­ne slacht­lo­ca­ties uit Eu­ro­pa. Op deze locatie werken ca. 170 medewerkers, inclusief flexwerkers. Af­han­ke­li­jk van de spe­ci­fie­ke wen­sen van de klant wor­den de run­de­ren ver­der ver­werkt in ver­schil­len­de snit­ten voor de industriële markt en voor de retail. Het vlees wordt ver­vol­gens ge­va­cu­me­erd en in de ko­el­ruim­te be­waard. Door het vlees te va­cu­me­ren bli­jft het lan­ger houd­baar. Een ken­merk van rundvlees is na­me­li­jk dat de smaak be­ter wordt als het vlees ‘bes­terf­t’ (ri­jpt).

Christel van Oers
Christel van Oers
Corporate recruiter

Contact

Wil je meer weten over werken bij Vion, onze vacatures, traineeships of stagemogelijkheden? Neem dan contact op met onze corporate recruiter. Ook kun je altijd een open sollicitatie sturen via de link onderaan deze pagina.

Bezoekadres:
Het Lentfert 74
7547 SP Enschede
T: 053 486 4444

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.

Solliciteren