Het hoofdkantoor van Vion Food Group is gevestigd naast de productielocatie van Vion Pork en Encebe Vleeswaren. Op het hoofdkantoor werken in totaal 275 medewerkers. Behalve medewerkers van de corporate stafdiensten herbergt het pand eveneens de medewerkers van de divisie Pork in Nederland. De afdelingen IM&T (Informatiemanagement & Technologie) en het SSC (Shared Service Center) zijn gehuisvest in het kantoorgedeelte van de naastgelegen productielocatie.

Inge / medewerker Invoice Processing

Inge is medewerker Invoice processing op het Shared Service Center (SSC) in Boxtel. Op het SSC worden alle inkomende facturen verwerkt, worden de verkoopfacturen voor Nederland gemaakt en worden alle betalingen verwerkt door het Cashmanagementteam. In totaal werken er ca. 35 medewerkers, waarvan 14 op de Invoice Processing.

Stefan / IT Projectmanager

Als IT Projectmanager houdt Stefan zich bezig met het onderzoeken, plannen en aansturen van IT-projecten zoals bijvoorbeeld een nieuw Warehousemanagementsysteem voor een productielocatie, maar ook een tijd- en toegangsregistratiesysteem of een nieuw payroll systeem voor NL.

Richard / Senior Auditmanager

Richard werkt als senior auditmanager op de Internal Audit Department in Boxtel. Alle Vion locaties en onderdelen worden in een cyclus van 3 jaar bezocht en geauditeerd door de IAD. Hierbij worden de bedrijfsonderdelen, hun processen en het risicomanagement beoordeeld en worden er aanbevelingen gedaan over mogelijke verbeteringen om zo het management inzicht te geven in de beheersing van hun processen.

Hoofdkantoor Boxtel
Corinne van de Ven
HR Manager N.V.

Contactgegevens

Wil je meer weten over werken bij Vion Food Group, onze vacatures, traineeships of stagemogelijkheden? Neem dan contact op met onze HR Manager. Ook kun je altijd een open sollicitatie sturen via de link onderaan deze pagina.

Bezoekadres hoofdkantoor:
Boseind 15
5281 RM Boxtel
Nederland
T 088 995 3555

Vacatures

Je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen.

Solliciteren